Ljungs elektriska

Installation av laddboxar Karlskoga

Med Kvalité & Personlig service

Välkommen till oss på Ljungs Elektriska i Karlskoga när du behöver hjälp med installation av laddboxar. År 1948 grundades Ljungs Elektriska med ambitionen att leverera hög kvalitet och en personlig service till kunden. Ljungs Elektriska är ett familjeföretag som gått i generationer, men ambitionen har alltid kvarstått.

Genom åren har vi utfört arbeten åt både privatperson och företag, våra lösningar lämpar sig för såväl villor som industrier. Här finns en meriterande erfarenhet och god kunskap som bäddar för att vi kan lösa just dina problem!

Installation av laddboxar Karlskoga

Laddboxar

Installation av laddboxar Karlskoga

Vi monterar och installerar laddboxar i och omkring Karlskroga. Laddboxarna är från Zaptec, de passar alla elbilar och laddhybrider. Genom en kombination av den senaste tekniken och en stilsäker formgivning är Zaptec’s laddboxar det perfekta alternativet för både privata hem, företag och offentliga miljöer.

Zaptec

Zaptec är ett företag som strävar efter att förbättra möjligheterna till en mer hållbar mobilitet för alla. Företaget arbetar för att skynda på den gröna omställningen av transportsektorn.

Med en laddbox från Zaptec gör du din bil redo för ditt nästa äventyr.

Installation av laddbox Karlskoga

Elarbeten

Installation

Vi utför elinstallationer och installation av laddboxar i allt ifrån villor till industrilokaler. Behöver du en installation så är vi ett tryggt och säkert företag!

Service

Till oss på Ljungs Elektriska kan du vända dig för all typ av elservice. Vi garanterar alltid en säker och kvalitativ process, med oss kan du känna dig trygg.

Reparation

Misstänker du att det är något fel på elsystemet? Istället för att byta ut hela systemet kan vi på Ljungs Elektriska hjälpa dig med en reparation!

Vi är ett motiverat team som har stor passion för det elektriska

Ljungs Elektriska är ett företag i Karlskoga som sedan 1948 har drivits av familjen Ljung. Idag har vi ett team bestående av 11 erfarna och duktiga medarbetare som arbetar runt om i regionen. Vi tillgodoser alltid kundens behov och levererar säkra samt kvalitativa lösningar när det kommer till bland annat installation av laddboxar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Västra Rävåsgatan 16, 691 35 Karlskoga

Maila oss

Ring oss

0707-459201