Ljungs elektriska

Elfirma Karlskoga

Med Kvalité & Personlig service

År 1948 grundades Ljungs Elektriska, en elfirma i Karlskoga, med ambitionen att leverera hög kvalitet och en personlig service till kunden. Ljungs Elektriska är ett familjeföretag som gått i generationer, men ambitionen har alltid kvarstått.

Genom åren har vår elfirma utfört arbeten åt både privatperson och företag, våra lösningar lämpar sig för såväl villor som industrier. Här finns en meriterande erfarenhet och god kunskap som bäddar för att vi kan lösa just dina problem!

Elfirma Karlskoga

Laddboxar

Vi monterar och installerar laddboxar från Zaptec, laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider. Genom en kombination av den senaste tekniken och en stilsäker formgivning är Zaptec’s laddboxar det perfekta alternativet för både privata hem, företag och offentliga miljöer.

Zaptec

Zaptec är ett företag som strävar efter att förbättra möjligheterna till en mer hållbar mobilitet för alla. Företaget arbetar för att skynda på den gröna omställningen av transportsektorn.

Med en laddbox från Zaptec gör du din bil redo för ditt nästa äventyr.

Floating Item

Elarbeten

Installation

Vi utför elinstallationer i allt ifrån villor och lägenheter till industrilokaler. Är du i behov av en installation så är vi ett tryggt och säkert företag!

Service

Till vår elfirma kan du vända dig för all typ av elservice. Vi garanterar alltid en säker och kvalitativ process, med oss kan du känna dig trygg.

Reparation

Misstänker du att det är något fel på elsystemet? Istället för att byta ut hela systemet kan vi på Ljungs Elektriska hjälpa dig med en reparation!

Elfirma Karlskoga

Ljungs Elektriska är en elfirma i Karlskoga som sedan 1948 har drivits av familjen Ljung. Idag har vi ett team bestående av 11 erfarna och duktiga medarbetare som arbetar runt om i regionen. Vi tillgodoser alltid kundens behov och levererar säkra samt kvalitativa lösningar. Här hos oss får du hjälp som är anpassad efter dina individuella behov.

Kontakta oss

Önskar du vår hjälp eller har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på följande sätt:

Plats

Västra Rävåsgatan 16, 691 35 Karlskoga

Maila oss

Ring oss

0707-459201